Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa belli başlı yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı sertya kapanmasını sağlamlamaktır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile müstacel yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı çağ teslim yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele düzenınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin de olağandan önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanma sahaından yarar peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en bir tomar 100 isim kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi nüshasına destelı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak aşağıda zemin düzlük illere bakım vermekteyiz.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, auta sahih açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı Yangın Merdiveni Kapısı karşılamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı gestaltlması gerekebilir. İşte böyle durumlar icazet özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Şirketimiz talebi akseptans yazar işleme koyabilir yahut lüzumçesini açıklayarak talebi makalelı usulle reddedebilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade in yaşıyor ise yangın kapısı gidiş doğrultuüne yakın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür bapların en kocaman yararı tütün sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Şirketimiz ile kurduğunuz bakım ilişkisi kapsamında, lazım sayısal vasat ve muhabere vesaitı üzerinden, gerekse aracısız paylaşacağınız şahsi verilerinizin medarımaişetlenmesi ve 6698 Adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili legal mevzuatın gereklerinin alegori getirilmesi bakımından done sorumlusunun kimliği hordaki gibidir:

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hesap yoklama edilmelidir. 

Report this wiki page